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QUESTION: What effect does the two-month break in Reach Up benefits have on GA eligibility?

ANSWER: Rule 2610(B)(3) requires continuing cooperation in meeting the requirements to
maintain income such as Reach Up, SSI, and 3SquaresVT. An individual, who is
subject to a two-month break in Reach Up benefits for non-compliance with Reach Up
program requirements, is ineligible for non-catastrophic GA. The two-month break in
benefits has no impact on eligibility for catastrophic GA.



